Aangenaam

Mijn naam is Brigitte Raaijmaakers en sinds 2009 werk ik als zelfstandig pedicure.

Voor mij een geluk dat ik destijds de pedicuresalon van mijn dochter kon overnemen. Zij is gaan doorleren voor podotherapeut. Een groot voordeel is dat ik veel van mijn dochter heb kunnen leren. Nog steeds wisselen we regelmatig ervaringen uit. In 2012 heb ik mijn diploma voor medisch pedicure gehaald. Vanzelfsprekend volg ik nog regelmatig na- en bijscholing.

Je voeten zijn de basis van je (be)staan.

Ze dragen je door het leven. Sinds ik als pedicure werk, merk ik dat het mij enorm veel voldoening geeft als ik mensen blij de deur uit zie wandelen. Ik ben een echt ‘mensenmens’ en daarbij een perfectionist. Iedere voetenklacht is voor mij een uitdaging. Zorgvuldig ga ik op zoek naar een oplossing en geef niet gauw op. Daar ligt ook mijn kracht. Als het nodig is verwijs ik altijd door naar de podotherapeut of de huisarts.

Voor zover het mogelijk is, werk ik met natuurlijke en biologische producten. In de salon verkoop ik een hele fijne serie biologische voetencrèmes. Wat mij betreft maak ik graag gebruik van de producten die de natuur ons geeft. Ze zijn een weldaad voor het lichaam en bevatten mineralen en voedingstoffen zoals de natuur die voor ons gemaakt heeft.

Pedicure zijn, is voor mij een passie!

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.