Voetmassage

Geniet van een heerlijk ontspannende voetmassage.

Voor een perfect resultaat werken wij met natuurlijke producten.

Voetmassage na de voetbehandeling

Beleef een massage na een voetbehandeling. Ik werk met etherische oliën gemengd met een basisolie en honing. Dit hydrateert, verzorgt en geeft uw voeten een fluweel zachte huid. Deze massage duurt 15 minuten extra na de voetbehandeling (5 minuten per voet). Dit is een zogeheten korte voetmassage. De massage kan indien gewenst ook langer gemaakt worden en uitgebreid worden naar 10 minuten per voet. De complete duur van de massage is dan ongeveer een half uur.

Thaise voetmassage 

Deze 1,5 uur durende massage is gebaseerd op eeuwenoude kennis en traditie en gaat uit van het meridianenstysteem. De massage brengt energiestromen op gang. Het zorgt er voor dat fysieke en emotionele blokkades verdwijnen. De helende werking van de massage versterkt het genezend vermogen van het lichaam. Het bevordert de bloeddoorstroming en reinigt organen en geeft ontspanning voor het hele lichaam.

De Thaise voetmassage is een eenvoudige effectieve natuurgeneeskundige therapie. Alle organen en lichaamsdelen zijn terug te vinden in de voet. Zij zijn met de voet verbonden door energiebanen. Door een massage van de voet kunnen we een gunstige invloed uitoefenen op het hele lichaam.

Deze massage geeft je nieuwe energie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.